De-ale noastre

De-ale noastre
  • Ne pregatim despre newsletter. Va fi in mod evident despre… criza. Un articol amplu, despre managementul celor mai importante si sensibile resurse in timpuri grele: cele umane. Cum se fac disponibilizarile, care sunt angajatii in pericol, ce alte costuri pot fi taiate si cum si multe alte detalii. Si, evident, Tips & Tricks! Daca nu sunteti abonati, este timpul! (Vezi buton sub Za Blog). 
  • Ne mutam in curand cu un etaj mai jos. Spatiu mai mare, mai aerisit, speram (sa invatam) sa facem si cafeaua mai buna. O sa scoatem de la naftalina bradutii ecologici (urata imagine olfactiva!) si dupa ce trece criza (?!?) angajam si o secretara care sa zambeasca frumos.
  • Au intrat noi proiecte, le vom face sa apara zilele acestea in pagina de Cariere. Lasati Consultantii si Dezvoltatorii sa vina la ITex!
  • Saptamana aceasta ar fi trebuit sa fim la RoCS. Nu avem cum intrucat in recrutare s-a intrat in perioada fierbinte, asa ca tineti-ne la curent. Oricum vad ca in HR de pe la 2005 incoa numai despre criza de personal se vorbeste… Ceva nou?