Despre firme

Despre firme

Sperietoarea companiilor: un site in care poti spune sub protectia anonimatului ce crezi cu adevarat despre firmele la care ai lucrat sau chiar lucrezi. Si sperie intr-adevar.

Intri si citesti: unii au probleme reale, altii au frustrari minore legate de interviuri ratate si plati salariale intarziate sau nejustificat de mici. Altii chiar cer suportul in cercetarea ilegalitatilor comise de anumite companii.

Una la mana: inregistrandu-ma acolo (cu o adresa de email falsa, evident, intrucat nu exista autentificare reala) nu m-au cuprins mari surprize, intrucat sunt lucruri general stiute despre companii. Vorba fuge, nu asteapta un astfel de proiect. Iar singura utilitate pe care o gasesc acum este arma aceea numita razbunare. Sub protectia anonimatului, informatiile nu pot fi credibile. Nu poti stii niciodata daca cel care ti-a dat binete pe acest site iti este coleg sau fost coleg sau vecinul de la 3 care nu-ti suporta preferintele muzicale. Sau poate concurenta, care tare si-ar dori niste clienti/ angajati ca ai tai.

A doua la mana: nu am vazut marile corporatii tremurand inca. Poate si pentru ca 30 de comentarii pe un site la fel de anonim ca si vizitatorii, inseamna cam putin.