Despre cariera, fata in fata

Despre cariera, fata in fata

Dupa cum am anuntat zilele trecute, am pus la cale un nou workshop despre cariera: „DESPRE CARIERA – MANAGEMENT, SCHIMBARE, SUCCES”. Motivele sunt cat de poate de pragmatice: in primul am vazut (si facut) suficiente erori in abordarea carierei incat sa am multe de spus si in al doilea, contextul economic creeaza dificultati suplimentare si induce numeroase riscuri in managementul carierei.

Exista asadar factori care ne influenteaza parcursul profesional, unii controlabili, altii nu. Exista greseli, unele cu final fericit, altele menite parca sa stearga toate realizarile avute. Exista reguli, unele scrise, altele care pur si simplu supravietuiesc din generatie in generatie. Exista dinamica, exista trecut, prezent si viitor si nu intotdeauna sunt corelate.

Constientizandu-le, analizandu-le, vazand pe altii care parcurg situatii similare, toate capata semnificatie si directie.

Va invit asadar sa discutam, sa cunostem povestile altora, sa invatam impreuna despre cum sa transformam drumul sinuos al carierei intr-o calatorie constienta si asumata.

Gasiti aici programul si formularul de inscriere. Datorita specificului evenimentului, numarul de participanti este limitat.