Schimbări

Schimbări

După cum băgați de seamă, ne-am schimbat din nou hainele online. A treia oară din 2006, anul înființării ITEX.

A durat nesperat de mult, dar am reușit. Care sunt coordonatele transformării?

Un nou logo, care să arate că am supraviețuit timpurilor grele și suntem gata să o facem în continuare.

Un accent mai mic pe conținut și mai mare pe interacțiunea cu clienții actuali și viitori. Articolele apărute aici și scrise în mare parte de mine sunt frecvent citate în referate, lucrări de licență, articole din presă. Este minunat și mă bucur nespus, totuși meseria noastră este aceea de a face lucrurile să se întâmple în organizații, nu să scriem. Va exista în continuare cunoscuta îndeletnicire de a împărtăși know-how astfel, dar accentul va fi pus pe a comunica mai degrabă ce facem și nu neapărat ce știm. Vor rămâne online cele peste 3000 de articole adunate până acum.

Îi dăm blogului ce este al său. De-a lungul timpului a fost cea mai accesată secțiune a site-ului, indiferent de context. Chiar și joburile trebuiau promovate aici pentru a putea avea vizibilitate. Am acceptat în sfârșit evidența, de aceea tot ce înseamnă proiecte noi, inclusiv cele de recrutare și selecție, vor fi prezente exclusiv pe blog. Și articolele. Și știrile.

Renunțăm la serviciile pentru candidați. Am decis așa întrucât sesiunile de consultanță individuală sunt foarte costisitoare din punct de vedere timp + energie și greu de monetizat corespunzător. Vor exista în continuare workshop-uri sau sesiuni de instruire despre carieră și dezvoltare profesională. Și vă asigur că vom avea aceeași deschidere ca și până acum la a răspunde unor întrebări sau solicitări punctuale. De-a lungul timpului am fost chestionați în tot felul de spețe, de la chestiuni legate de CV, prezența la interviu, până la întrebări legate de legislația muncii și posibile abuzuri ale angajatorilor. Vom continua să ne implicăm benevol ca și până acum.

Renunțăm totodată la a promova cele două produse software existente până acum în oferta noastră, întrucât ambele sunt acum în alte portofolii. Disponibilitatea de a dezvolta noi soluții software rămâne, suntem așadar deschiși la a dezvolta aplicații noi adaptate vremurilor și nevoilor noi.

Rămânem focusați pe recrutare, selecție, consultanță și instruire. În 11 ani de activitate am învățat, am văzut și experimentat multe și putem ajuta pe măsură.

Păstrăm tonul informal, deschiderea de a rezolva orice problemă, oricât de spinoasă ar părea și dorința de a împărtăși realizările și cunoștințele pe care le avem. Și obsesia de a dovedi că domeniul blamat și chiar rău famat al resurselor umane este unul critic, fundamental, important și ușor de gestionat.

Vă prezint așadar noul www.itex.ro! Sper să vă placă!