Despre evaluare – va invit la discutii!

Despre evaluare – va invit la discutii!

Dupa cum spuneam cu cateva zile in urma, va invit la un eveniment in care sa lamurim problema evaluarii angajatilor.

De ce despre evaluare, cel mai urat proces al managementului resurselor umane?

– Pentru ca de aproape 7 ani de cand au fost realizate modificarile legislative, companiile inca mai bajbaie (si pe buna dreptate) in a le implementa. Si este naiva ascunderea in spatele unei omisiuni din Codul Muncii: evaluarea este obligatorie si am sa va explic atunci de ce.

– Pentru ca reprezinta piatra de incercare a managementului HR, cine face evaluarile bine, sigur le face si pe toate celelalte;

– Pentru ca, desi pare paradoxal, angajatii sustin ca au nevoie de ele pentru ca le ofera feedback si pentru ca doar asa organizatiile pot fi curatate de non-performanti;

– Pentru ca se pot face usor, corect, respectand legislatia in vigoare si realitatile fiecarei organizatii.

De ce eu?

Pentru ca am mai vorbit despre subiect (este a treia oara de data asta, deci cu siguranta va fi ca in povesti) si am implementat sisteme de management al performantei, gasiti aici si aici doar doua dintre exemple. Si pentru ca stiu ca doar abordarea integrata poate genera bune practici organizationale.

Cand, cum, unde?

Pe 20 ianuarie 2017, tocmai bine sa puneti apoi la cale un proces de evaluare a colegilor. La Education Point, sala D, Strada Mendeleev 7-15.

Gasiti aici programul si formularul de inscriere. Va stau oricand la dispozitie atat pe mail: valentina@itex.ro cat si telefonic: 0747322770.

Unde-s multi puterea exemplului creste, asa ca va astept in numar cat mai mare!

Valentina Neacsu